ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, θα οργανώσει ημέρες συνεντεύξεων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Έλληνες Πτυχιούχους Πολυτεχνικών Σχολών που επιθυμούν να εργαστούν στη Γερμανία.

 Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των γερμανικών εταιριών  Deutsche Bahn,  BMW Group, DB Systel, Valeo, Tecosim, Ferchau και dSPACE, οι οποίοι επιθυμούν να προσλάβουν και γερμανόφωνους Έλληνες Πτυχιούχους Πολυτεχνικών Σχολών με ειδικότητες όπως Designer Commercial Vehicles, System Engineers, Research Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers, Civil Engineers, IT Specialists, Communications Expert, Development Engineers, Video Senior Specialists, Technical Architecture Managers, Software Architects, Technical Project Managers κ.λ.π.

 Οι θέσεις εργασίας έχουν αναρτηθεί στο portal του Ο.Α.Ε.Δ. ( www.oaed.gr ) στο σύνδεσμο «EURES» ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό μαζί με το Cover Letter τους στο email: gr01ea23@oaed.gr αναφέροντας απαραίτητα το reference number της θέσης το αργότερο μέχρι τις 26 Οκτωβρίου  2012.

Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα ενημερωθούν άμεσα για την ημερομηνία και τον τόπο των συνεντεύξεων.

ΠΗΓΗ: ΤΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Created by AtNext