ΕΣΠΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΣΠΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ΤΕΕ τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας σας προσκαλεί στις ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα τέσσερα (4) νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

  • Στη Λάρισα την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Ιωάννης Βαρνάς” στο τρίτο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλλα)
  •  Στα Τρίκαλα την Παρασκευή 26/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα)
  • ·Στην Καρδίτσα την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου “Κιέριον”.

 

Τα προγράμματα που θα αναλυθούν είναι τα εξής:
1.”Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης” -Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 50.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμών δαπανών.
2.”Νεοφυής Επιχειρηματικότητα” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 60.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών.
3.”Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 200.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.
4.”Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται. Τα προγράμματα αφορούν όλους τους επιστήμονες και ελευθέρους επαγγελματίες καθώς και τους ανέργους, δίνοντας δυνατότητα επιδότησης έως το 100% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης.

Στα πλαίσια της καθιερωμένης συνεργασίας μας καλούμε όλους τους επιστημονικούς φορείς και τα επιμελητήρια να ενημερώσουν τα μέλη τους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Τσιώνας Βασίλειος
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Created by AtNext