Εκλογές ΤΕΕ – 20 Νοεμβρίου 2016

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες για τη διενέργεια των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητη ρίου Ελλάδας. Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου φέτος συνολικά 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία. Εικοσιένας (21) συνδυασμοί υποψηφίων και δύο (2) μεμονωμένοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των Διπλωματούχων Μηχανικών για εκλογή στις 155 έδρες της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016. Οι περισσότεροι από τους συνδυασμούς έχουν θέσει υποψηφιότητα και για τις εννέα επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων (οι οποίες με αντίστοιχες 45 έδρες συμμετέχουν στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και τα πειθαρχικά συμβούλια του Επιμελητηρίου. Ακόμη δεκατέσσερις (14) συνδυασμοί ή συνασπισμοί συνδυασμών και ένας (1) μεμονωμένος υποψήφιος κατέθεσαν υποψηφιότητα για εκλογή μόνο στις επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων.

Συνολικά 2.717 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν φέτος την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του Επιμελητηρίου. Οι κάλπες για τη διενέργεια των εκλογών στήνονται σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι το ΤΕΕ χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό σύστημα διαλογής και εξαγωγής αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, το οποίο φέτος αναβαθμίστηκε και επιταχύνει την έκδοση των αποτελεσμάτων, τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε ζωντανό χρόνο από την ιστοσελίδα του ΤΕΕ, μόλις κλείσουν οι κάλπες.

Να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 20 Νοεμβρίου καλεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος  τους Διπλωματούχους Μηχανικούς που είναι μέλη του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεν απαιτείται να είναι κάποιος συνάδελφος ενήμερος προκειμένου να ψηφίσει.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Created by AtNext