ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΣΔΜ-Η ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΣΔΜ-Η ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΕ & Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα, 28-03-2016, κλιμάκιο από την ΔΕ του ΠΣΔΜ-Η Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Τσιώνα Βασίλειο με θέμα τα επαγγελματικά δικαιώματα σχετικά με την εγκύκλιο (οικ. 10069/52/ΦΓ.6.19/28-01-2016του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας κου Ευστράτιου Ζαφείρη. Ο Σύλλογος κατέθεσε υπόμνημα και ζητά την άμεση παρέμβαση του ΤΕΕ, για την απόσυρση του εν λόγω εγγράφου, και αναμένει τις σχετικές ενέργειες από την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, Τμ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Δ/ντή Ανάπτυξης ΠΕ Λάρισας για το ίδιο θέμα και κατέθεσε σχετικό υπόμνημα στο γραφείο του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας και στην Δ/νση Ανάπτυξης Λάρισας, ζητώντας την μη-εφαρμογή του εν λόγω εγγράφου. Επιπλέον τονίστηκε πως προασπιζόμενοι εκ του καταστατικού μας τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών μας, εφόσον δεν υπάρξει ΑΜΕΣΑ απόσυρση του εγγράφου από την ΓΓΒ, θα προσφύγουμε με κάθε ένδικο μέσο για την ακύρωση αυτού. Επίσης ομοίως θα προσφύγουμε με κάθε ένδικο μέσο σε κάθε ακόμα και μεμονωμένη περίπτωση αδειοδότησης από περιφέρεια, βασιζόμενη στο εν λόγω έγγραφο.

Αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν προσεχώς και προς τις ΠΕ Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, πως αύριο 29-3-2016, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση για το ίδιο θέμα από τον ΠΣΔΜ-Η στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα κ. Ζαφείρη Ευστράτιο και με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, κ Στασινό Γεώργιο.

IMG_6338IMG_6342IMG_6341

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Created by AtNext