ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Να διασφαλιστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων

19 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων με αριθμ. πρωτ. 773 / 17-2-14 της Τομεάρχου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή κατόπιν συνάντησης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων
Ραχήλ Μακρή: «Να διασφαλιστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων»
Συνάντηση πραγματοποίησε η Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, τέθηκαν υπόψιν της κας Μακρή καίρια ζητήμα επαγγελματικής κατοχύρωσης του κλάδου, τα οποία και έχουν ανακύψει εξαιτίας της ανεύθυνης και καταστροφικής νομοθετικής τακτικής της συγκυβέρνησης. Στην συνάντηση παρέστη και ο Βουλευτής Ν. Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κος Μαρίνος Ουζουνίδης. Προκειμένου να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα του κλάδου από τυχόν νομοθετικές αστοχίες και να διασφαλιστεί η νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος των Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την υπ. αριθμ. 773 / 17-2-14 Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Created by AtNext